Десетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Десетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Овој квартален извештај се однесува на периодот Јуни 2011 до Август 2011 и се фокусира на следните теми: Македонија 2020; Евро-атланска интеграција со пиони од ДУИ; Линчот продолжува; Владеење на правото како владеење на разумот; Медиумите и ЕУ агендата; Реформа на јавната администрација; Полиција; и Економијата како врвен приоритет.

За да го прочитате целиот извештај следете го овој линк.