Читања
1755
Македонскиот центар за европско образование на нова локација

Македонскиот центар за европско образование на нова локација

Почнувајќи од 01 февруари 2014 година Македонскиот центар за европско образование има нови канцеларии. Отсега па натаму ќе можете да не најдете на улица „Мајаковски“ број 2/4, наспроти Универзалната сала во Скопје и веднаш спроти легендарната слаткарница „Апче“.