Сведоштва за Европската унија

Сведоштва за Европската унија

Втората публикација во рамките на проектот Акција за Европа насловена „Сведоштва за Европската унија“ нуди интересна можност преку поштенски картички и куси изјави на државјани на ЕУ да се запознаеме со нивното видување за Унијата и за користа од пристапувањето. Публикацијата е издадена на македонски јазик, а сите картички можете да ги преземете доколку ги следите линкот во текстот.