Петнаесетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Петнаесетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Овој квартален извештај се однесува на периодот Јули 2012 до Септември 2012 и се фокусира на следните теми: Што вели истражувањето?; Дисонантни тонови; ПДВН - Трета рунда; Бурна кај медиумите; Има право, но кој?; Администрација за мерак; Х(Г)ладијаторска борба за избори; Силна Економија - Сиромашни Граѓани. Извештајот нуди и заклучоци, а препорачува и натамошни чекори.
За да го преземете целиот извештај следете го овој линк.