Осумнаесетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Осумнаесетти квартален извештај од следењето на процесот на пристапување

Овој квартален извештај се однесува на подготовката на инструментот ИПА2, неговото планирање и програмирање, одделувањето на средства за граѓанското општество и создавањето на Фондот за развој на демократијата.

За да го преземете извештајот, следете го овој линк.